قهوه ساز Aeropress مدل سفید به همراه کتل2000-2-1


ویژگی های کلیدی

    •  جنس بدنه: پلاستیک دارای استاندارد بهداشت
    • جنس فیلتر قهوه: کاغذی
    • ظرفیت قهوه ساز: یک تا چهار فنجان
    • لوازم جانبی: پیمانه ، قاشق هم زن، قیف مخصوص
    • در این روش قهوه به مدت ۱۰ تا ۵۰ ثانیه در آب داغ (حدود ۷۰ درجه سانتیگراد ) دم می کشد و سپس با فشار پیستون از یک فیلتر عبور کرده و آماده نوشیدن می‌شود
    • قابل شستشو
    • ساخت تایوان
    • رنگ سفید
    • به همراه کتل (با دما سنج) pour over

به طور کلی دستگاه ایروپرس (Aeropress) از سه قسمت اصلی تشکیل شده است .

A. بدنه اصلی دستگاه B. فیلتر دستگاه C. پیستون دستگاه

1- برای تهیه قهوه توسط این دستگاه لازم است مقدار 17 گرم دانه قهوه تازه را در اندازه ای متوسط (به اندازه نمک طعام) آسیاب کنید .
2- یک عدد فیلتر کاغذی ایروپرس برداشته و آن را با قطره چکان توسط آب جوش شستشو دهید .(برای از بین رفتن طعم کاغذ) .سپس آن را مطابق تصویر زیر در داخل فیلتر دستگاه قرار دهید .
3- فیلتر را مطابق با تصویر زیر به بدنه اصلی دستگاه وصل کنید .
4- فیلتر دستگاه را بر دهانه یک فنجان قرار دهید .سپس قهوه آسیاب شده را توسط قیف موجود در جعبه ایروپرس به داخل دستگاه بریزید .
5-آب جوش را تا درجه شماره دو مندرج بر روی بدنه دستگاه به قهوه اضافه کنید . آن ها را هم بزنید و سپس مجدداً آب جوش اضافه کنید تا به نقطه شماره چهار برسد .
6- در مرحله آخر پیستون دستگاه را به آن متصل نموده و با سرعتی ثابت و به صورت آهسته پیستون را به سمت پایین فشار دهید . قهوه شما از طریق فیلتر دستگاه به داخل فنجان می ریزد و بعد از اتمام این فرآیند آماده سرو است . نوش جان